Lohikeitto ala sarppa

770g kuorittu peruna
0,8 L vesi
1kalaliemikuutio
8,5dl kevytmaito
443g norjanlohifilettä
1.keitä perunat vedessä, kun potut on kypsiä, kaada liika vesi pois.

2.lisää maito ja kalanpalat.

Keitä kunnes kalat ovat kypsiä
3.lisää ruokakerma, suolaa ja keitä vielä hetki
4.pinnalle silputtua tuoretta tilliä
5.nauti keitosta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Sarppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g47g40kcal0.5g2.1g3.3g0g
Lohifilee83g162kcal15.5g0g11.2g0g
Kevytmaito (Ingman)159g73kcal5.1g7.6g2.4g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.6g1.2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 144g110kcal2.7g22.4g0.3g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1168g772kcal47.8g64.4g34.6g2.8g
Valittu annoskoko584g386kcal23.9g32.2g17.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna292g193kcal12g16.1g8.7g0.7g
Arvot/100g100g66kcal4.1g5.5g3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55625