Peruna porkkana lanttu juttu

Kuori ja pilko vihannekset, perunat kannattaa halkaista neljään veneen muotoiseen osaan, muut vihannekset noin 3cm paksuisiksi paloiksi.

Paista lihanpalat kera sipulin, sipulin voi joko paloa tai silputa, miten haluaa.

Valkosipulia voi laittaa maun mukaan.

Keitä perunoita 10minuuttia, muita vihanneksia 5min (eli sitte ku perunat ollu 5min ni panee loput sekaan)

laita kaikki ainekset oliiviöljyllä siveltyyn uunivuokaan.

Uunissa 175c noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1910 grammaa

Irski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g13g16kcal2.6g0g0.6g0g
Lanttu9g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g21g13kcal0.3g2.8g0g0.2g
Porkkana 12g3.9kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g100kcal6.2g8g4.4g1.6g
Valittu annoskoko60g50kcal3.1g4g2.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna30g25kcal1.6g2g1.1g0.4g
Arvot/100g100g84kcal5.2g6.7g3.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=241319