Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee13g24kcal2.3g0g1.7g0g
Peruna, vanha, kuorittu 10g7.9kcal0.2g1.6g0g0.1g
Porkkana 5.2g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Palsternakka 3.1g2kcal0g0.4g0g0.1g
Sipuli 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl4.2g15kcal0.1g0.1g1.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.4g3kcal0g0g0.3g0g
Tilli, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana119g110kcal5.2g5g7.2g0.6g
Valittu annoskoko60g55kcal2.6g2.5g3.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna30g28kcal1.3g1.3g1.8g0.2g
Arvot/100g100g92kcal4.4g4.2g6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101402