Peruna porkkana lanttu juttu

Kuori ja pilko vihannekset, perunat kannattaa halkaista neljään veneen muotoiseen osaan, muut vihannekset noin 3cm paksuisiksi paloiksi.

Paista lihanpalat kera sipulin, sipulin voi joko paloa tai silputa, miten haluaa.

Valkosipulia voi laittaa maun mukaan.

Keitä perunoita 10minuuttia, muita vihanneksia 5min (eli sitte ku perunat ollu 5min ni panee loput sekaan)

laita kaikki ainekset oliiviöljyllä siveltyyn uunivuokaan.

Uunissa 175c noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1910 grammaa

Irski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g125g163kcal26.3g0g6.3g0g
Lanttu94g23kcal0.9g4.3g0.3g1.7g
Peruna, keskikokoinen 60g213g128kcal3.2g27.6g0.2g1.9g
Porkkana 119g39kcal0.7g6.6g0.2g3g
Sipuli 31g10kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Oliiviöljy 16g138kcal0g0g15.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1194g1000kcal63g80g45.4g14.2g
Valittu annoskoko597g500kcal31.5g40g22.7g7.1g
Annoskoko puolitettuna299g250kcal15.8g20g11.4g3.6g
Arvot/100g100g84kcal5.3g6.7g3.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=241319