Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet1797g412kcal32.4g48.5g44.9g34.1g
Gorgonzola-uusto, annos 50g1348g4367kcal256.1g13.5g364g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml2247g3370kcal44.9g56.2g337g0g
Sipuli (kuorittu)449g121kcal5.8g21.6g0.9g7.6g
Valkosipuli 135g146kcal10.6g22g0.8g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11952g16832kcal699.6g323.6g1495.2g89g
Valittu annoskoko5976g8416kcal349.8g161.8g747.6g44.5g
Annoskoko puolitettuna2988g4208kcal174.9g80.9g373.8g22.3g
Arvot/100g100g141kcal5.9g2.7g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215300