Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi2.2g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee1.3g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1.1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Porkkana 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Palsternakka 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0g0kcal0g0g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl0.4g1.5kcal0g0g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g0g0.3kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g11kcal0.4g0.4g0.8g0g
Valittu annoskoko6g6kcal0.2g0.2g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g92kcal3.3g3.3g6.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101402