Kirjolohi filee uunissa

Mausta ranskankerma kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Sitten kala vain uuniin 175-200 asteeseen ja anna olla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Ses
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Fraiche, Ingman, 5%1.4g1.1kcal0g0.1g0.1g0g
Kirjolohifile5.5g9kcal0.9g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g20kcal1.8g0.2g1.4g0g
Valittu annoskoko7g10kcal0.9g0.1g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.5g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g148kcal13g1.4g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=41876