Kantarellikeitto makkaralla

Pese, kuori ja kuutioi lanttu, selleri ja porkkanat.

Laita kiehuvaan veteen, joka on maustettu lihaliemikuutioilla ja pippurilla.

Keitä noin 15 minuuttia.

Lisää kuoritut, lohkotut perunat, suikaloidut kantarellit ja viipaloitu purjo.

Anna kiehua kannen alla hiljalleen 15-20 minuuttia, kunnes ainekset ovat kypsiä.

Paista makkaran palasia paistinpannussa, kunnes ne ovat saaneet väriä.

Lisää lopuksi makkarat, valkosipuli ja kirveli.

Anna ainesten muhia hetki.

Lisää tarvittaessa vettä ja suolaa maun mukaan.

Ripottele annoksen pinnalle persiljaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 441 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Selleri, annos 50g0.2g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0g0.1kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 0.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kantarelli eli keltavahvero0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Purjosipuli0.1g0kcal0g0g0g0g
Lenkkimakkara, keskiarvo 0.8g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Persilja0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g5kcal0.2g0.4g0.2g0g
Valittu annoskoko7g3kcal0.1g0.2g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g36kcal1.4g2.9g1.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436638