Sienijauhelihapihvit

Turvota kuivatut sienet vedessä ja maidossa.

Lisää kanttarellikastikejauhe ja korppujauhot.

sekoita jauheliha ja kananmuna sekä sieniseos keskenään ja sekoita hyvin.

Anna turvota 15 min.

Paista pihveiksi rypsiöljyssä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet3.9g0.9kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Kanttarellikastike, Blå Band, ei valmis (29g)0.5g2.7kcal0.1g0.3g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha31g52kcal5.9g0g3.1g0g
Kananmuna kuoreton 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Korppujauho 1.1g4kcal0.1g0.8g0g0.1g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen7.8g2.6kcal0.3g0.4g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana122g143kcal14g3.2g8.2g0.4g
Valittu annoskoko61g72kcal7g1.6g4.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna31g36kcal3.5g0.8g2.1g0.1g
Arvot/100g100g118kcal11.5g2.6g6.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101798