Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet19g4.3kcal0.3g0.5g0.5g0.4g
Gorgonzola-uusto, annos 50g14g46kcal2.7g0.1g3.8g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml23g35kcal0.5g0.6g3.5g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana124g175kcal7.4g3.2g15.6g1g
Valittu annoskoko62g88kcal3.7g1.6g7.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna31g44kcal1.9g0.8g3.9g0.3g
Arvot/100g100g141kcal5.9g2.6g12.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215300