Kirjolohi filee uunissa

Mausta ranskankerma kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Sitten kala vain uuniin 175-200 asteeseen ja anna olla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Ses
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Fraiche, Ingman, 5%13g10kcal0.4g0.8g0.6g0g
Kirjolohifile50g83kcal8.4g0g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana125g186kcal17.6g1.6g12.2g0g
Valittu annoskoko63g93kcal8.8g0.8g6.1g0g
Annoskoko puolitettuna31g47kcal4.4g0.4g3.1g0g
Arvot/100g100g149kcal14.1g1.3g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=41876