Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi218g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee131g255kcal24.4g0g17.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 109g83kcal2g16.9g0.2g1.1g
Porkkana 54g18kcal0.3g3g0.1g1.4g
Palsternakka 33g21kcal0.2g3.9g0.1g1.5g
Sipuli 26g7.9kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g2.6g1.7kcal0.2g0.2g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl44g155kcal0.9g1.3g16.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.4g32kcal0g0g3.5g0g
Tilli, tuore 4.4g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1148kcal57g53.2g76.2g9g
Valittu annoskoko625g574kcal28.5g26.6g38.1g4.5g
Annoskoko puolitettuna313g287kcal14.3g13.3g19.1g2.3g
Arvot/100g100g92kcal4.6g4.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101402