Uunikala

Laita lohifilee uunivuokaan ja hiero sen pintaan suolaa, sekä laita sitruunapippuria.

Levitä creme bonjour tasaisesti kalan päälle.

Sitten lisää kuorittu, suikaloitu sipuli sekä jäiset katkaravut.

Laita kala uuniin kypsymään n.30-40 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee379g739kcal70.8g0g51.1g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%76g99kcal2.3g1.5g9.8g0.1g
Sipuli (kuorittu)114g31kcal1.5g5.5g0.2g1.9g
Katkarapu pienet (pirkka)57g38kcal8.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1811kcal166.2g14g123g4g
Valittu annoskoko625g905kcal83.1g7g61.5g2g
Annoskoko puolitettuna313g453kcal41.6g3.5g30.8g1g
Arvot/100g100g145kcal13.3g1.1g9.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116551