Caesarin lohi

Caesarin uunilohi
600–800 g fileoitua lohta tai kirjolohta
50 g (2 dl) raastettua parmesaania
noin 2 rkl oliiviöljyä
2 valkosipulin kynttä
1 tl dijoninsinappia
ripaus mustapippuria
1 tlk anjovisfileitä
hienonnettua persiljaa tai ruohosipulia

1. Aseta filee sopivan kokoiseen uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Sekoita öljystä ja
parmesaanista sopivan notkea tahna ja mausta se sinapilla ja murskatulla valkosipulilla
ja mustapippurilla.

Sivele tahna lohen pintaan.

2. Valuta anjovikset ja asettele ne ristikoksi kalan pinnalle.

3. Kypsennä kalaa 200-asteisessa uunissa 30–40 minuuttia fileen paksuudesta riippuen.

Sirottele kypsän kalan pinnalle silputtua persiljaa tai ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee533g1039kcal99.6g0g71.9g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl7.1g10kcal0.3g0.7g0.7g0g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g36g139kcal11.7g0g9.9g0g
Anjovis-filee, 1 kpl21g45kcal2g3g2.8g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Persilja 3.6g1kcal0g0g0g0.3g
Oliiviöljy 20g176kcal0g0g19.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2828kcal228g9g210.4g0.8g
Valittu annoskoko625g1414kcal114g4.5g105.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna313g707kcal57g2.3g52.6g0.2g
Arvot/100g100g226kcal18.2g0.7g16.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136969