Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 449g0kcal0g0g0g0g
Puolukka90g31kcal0.4g6.1g0.4g2.3g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g40g161kcal0g39.5g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g45g157kcal5.4g31.5g1g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g697kcal11.6g154.2g2.8g10g
Valittu annoskoko625g348kcal5.8g77.1g1.4g5g
Annoskoko puolitettuna313g174kcal2.9g38.6g0.7g2.5g
Arvot/100g100g56kcal0.9g12.3g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191807