Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet188g43kcal3.4g5.1g4.7g3.6g
Gorgonzola-uusto, annos 50g141g457kcal26.8g1.4g38.1g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml235g352kcal4.7g5.9g35.2g0g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1760kcal73.2g34g156.4g9.4g
Valittu annoskoko625g880kcal36.6g17g78.2g4.7g
Annoskoko puolitettuna313g440kcal18.3g8.5g39.1g2.4g
Arvot/100g100g141kcal5.9g2.7g12.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215300