Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee531g1035kcal99.3g0g71.7g0g
Rypsiöljy 40g352kcal0g0g39.8g0g
Tilli, tuore 53g16kcal2g0.5g0.4g1.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.3g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2810kcal202.8g1.8g223.8g2.2g
Valittu annoskoko625g1405kcal101.4g0.9g111.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna313g703kcal50.7g0.5g56g0.6g
Arvot/100g100g225kcal16.2g0.1g17.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265603