Lohikeitto ala sarppa

770g kuorittu peruna
0,8 L vesi
1kalaliemikuutio
8,5dl kevytmaito
443g norjanlohifilettä
1.keitä perunat vedessä, kun potut on kypsiä, kaada liika vesi pois.

2.lisää maito ja kalanpalat.

Keitä kunnes kalat ovat kypsiä
3.lisää ruokakerma, suolaa ja keitä vielä hetki
4.pinnalle silputtua tuoretta tilliä
5.nauti keitosta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Sarppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g50g43kcal0.5g2.3g3.5g0g
Lohifilee89g173kcal16.6g0g12g0g
Kevytmaito (Ingman)171g78kcal5.5g8.2g2.6g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.6g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vesi161g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 154g118kcal2.9g23.9g0.3g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g826kcal51.2g69g37g3g
Valittu annoskoko625g413kcal25.6g34.5g18.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna313g207kcal12.8g17.3g9.3g0.8g
Arvot/100g100g66kcal4.1g5.5g3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55625