Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g37g122kcal8g0.1g10.2g0g
Katkarapu pienet (pirkka)59g39kcal8.8g0g0.4g0g
Sipuli, kokonainen 50g29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.2g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 235g182kcal4g37.7g0.5g2.4g
Lohi147g244kcal24.6g0g16.2g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g118g71kcal3.8g8.4g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1332kcal99.2g95.2g59.6g5.2g
Valittu annoskoko625g666kcal49.6g47.6g29.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna313g333kcal24.8g23.8g14.9g1.3g
Arvot/100g100g107kcal7.9g7.6g4.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=66274