Uunilohi

Laitan lohifileen/fileet leivinpaperin päälle uunivuokaan.

Maustan kalan sitruunamehulla, hienolla merisuolalla ja sitruunapippurilla.

Pippurimyllyssä minulla on musta-, puna- ja viherpippuria, siitä muutama kierros lohifileiden päälle, tillisilppua - annan maustua ainakin pari tuntia.

Ennen uuniin laittoa ripottelen lohifileiden päälle vähän korppujauhoa, tai kauranlesettä.

Fileen voi halutessa peittää leivinpaperilla.

Paistan 175 asteisessa uunissa noin 30-45 min, fileen/fileiden koosta riippuen.

Kypsän kalan päälle vielä reilusti tuoretta tillisilppua.

Tarjoan muusin (voisilmällä), tai keitettyjen perunoiden kanssa, halutessa vaikka kanttarellikastiketta.

Lisänä vihreää salaattia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifile5994g9951kcal1001.1g0.6g659.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton300g63kcal0.9g4.8g0g0.3g
Korppujauho 42g154kcal4.4g31.4g0.4g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12672g20334kcal2012.8g73.6g1319.6g5g
Valittu annoskoko6336g10167kcal1006.4g36.8g659.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna3168g5084kcal503.2g18.4g329.9g1.3g
Arvot/100g100g161kcal15.9g0.6g10.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103165