Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi222g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee133g260kcal24.9g0g18g0g
Peruna, vanha, kuorittu 111g85kcal2.1g17.2g0.2g1.1g
Porkkana 56g18kcal0.3g3.1g0.1g1.4g
Palsternakka 33g21kcal0.2g3.9g0.1g1.5g
Sipuli 27g8.1kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g2.7g1.7kcal0.2g0.2g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl44g159kcal0.9g1.3g16.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.4g32kcal0g0g3.6g0g
Tilli, tuore 4.4g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1276g1172kcal58.2g54g78g9.2g
Valittu annoskoko638g586kcal29.1g27g39g4.6g
Annoskoko puolitettuna319g293kcal14.6g13.5g19.5g2.3g
Arvot/100g100g92kcal4.6g4.2g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101402