Lohikeitto ala sarppa

770g kuorittu peruna
0,8 L vesi
1kalaliemikuutio
8,5dl kevytmaito
443g norjanlohifilettä
1.keitä perunat vedessä, kun potut on kypsiä, kaada liika vesi pois.

2.lisää maito ja kalanpalat.

Keitä kunnes kalat ovat kypsiä
3.lisää ruokakerma, suolaa ja keitä vielä hetki
4.pinnalle silputtua tuoretta tilliä
5.nauti keitosta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Sarppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g5.2g4.4kcal0.1g0.2g0.4g0g
Lohifilee9g18kcal1.7g0g1.2g0g
Kevytmaito (Ingman)18g8.1kcal0.6g0.8g0.3g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 16g12kcal0.3g2.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g86kcal5.4g7g3.8g0.4g
Valittu annoskoko65g43kcal2.7g3.5g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna33g21kcal1.4g1.8g1g0.1g
Arvot/100g100g66kcal4.2g5.4g2.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55625