Fetajuustokuorrutteinen uunilohi

Leikkaa ruodoton lohifilee annospaloiksi ja nosta öljytyyn vuokaan.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Murusta feta ja levitä palojen päälle.

Kypsenna 225 asteessa keskitasolla n. 20 min. Koristele tillillä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohi5592g9283kcal933.9g0g615.2g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 8g23kcal0.8g3.4g0.2g2.1g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 799g1816kcal111.8g13.6g143.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12800g22244kcal2093g34g1518.4g4.2g
Valittu annoskoko6400g11122kcal1046.5g17g759.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna3200g5561kcal523.3g8.5g379.6g1.1g
Arvot/100g100g174kcal16.4g0.3g11.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300982