Fetajuustokuorrutteinen uunilohi

Leikkaa ruodoton lohifilee annospaloiksi ja nosta öljytyyn vuokaan.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Murusta feta ja levitä palojen päälle.

Kypsenna 225 asteessa keskitasolla n. 20 min. Koristele tillillä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohi5600g9296kcal935.2g0g616g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 8g23kcal0.8g3.4g0.2g2.1g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 800g1819kcal112g13.6g144g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12818g22275kcal2096g34g1520.4g4.2g
Valittu annoskoko6409g11137kcal1048g17g760.2g2.1g
Annoskoko puolitettuna3204g5569kcal524g8.5g380.1g1.1g
Arvot/100g100g174kcal16.4g0.3g11.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300982