Kalaa rakuunakastikkeessa

Laita pannulle neljäsosa juoksevasta rasvasta, oliiviöljy, vesi ja tomaatti pasta, anna kiehua voimakkaalla lämmöllä 1-2 minuuttia.

Lisää viini ja 4tl kuivattua rakuunaa, neljäsosa juoksevasta rasvasta ja suola ja laske lämpöä.

Keitä vähän pidempään ja sitten lisää paloiteltu kala.

Keitä 2-3 minuuttia, käännä kalat ja keitä sama aika toisin päin.

Lisää loput juoksevasta rasvasta ja kerma, anna lämmetä muttei kiehua.

Tarkista suolaisuus ja lisää ripaus valkopippuria.

Tarjoa leivän ja kuivan elsassilaisen viinin kanssa.

Tähän reseptiin sopivat kaikki valkoiset kalat seistä siikaan ne.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska373g283kcal64.5g0g2.6g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl44g316kcal0g0.1g35.1g0g
Oliiviöljy 12g105kcal0g0g11.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka22g18kcal0.7g4.2g0.2g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 66g45kcal0.2g0.4g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)88g70kcal0.9g3.9g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1295g1673kcal132.6g17.2g111.6g0.4g
Valittu annoskoko647g837kcal66.3g8.6g55.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna324g418kcal33.2g4.3g27.9g0.1g
Arvot/100g100g129kcal10.2g1.3g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175888