Lohikeitto ala sarppa

770g kuorittu peruna
0,8 L vesi
1kalaliemikuutio
8,5dl kevytmaito
443g norjanlohifilettä
1.keitä perunat vedessä, kun potut on kypsiä, kaada liika vesi pois.

2.lisää maito ja kalanpalat.

Keitä kunnes kalat ovat kypsiä
3.lisää ruokakerma, suolaa ja keitä vielä hetki
4.pinnalle silputtua tuoretta tilliä
5.nauti keitosta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Sarppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g52g44kcal0.5g2.3g3.6g0g
Lohifilee92g180kcal17.2g0g12.5g0g
Kevytmaito (Ingman)177g81kcal5.7g8.5g2.7g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.6g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vesi167g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 160g122kcal3g24.8g0.3g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1297g858kcal53g71.4g38.4g3.2g
Valittu annoskoko649g429kcal26.5g35.7g19.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna324g215kcal13.3g17.9g9.6g0.8g
Arvot/100g100g66kcal4.1g5.5g3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55625