Kirkas kalakeitto

Keitä pilkatut vihannekset kasvisliemessä.

Lisää sei- ja lohipalat, anna lohen nahan antaa makua hetkinen ennen lohikuutioiden leikkaamista.

Lisää kaprikset lopuksi ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g8.2g4.9kcal0.1g1.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Seiti pakaste 5.2g4kcal0.9g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.7g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lohifilee10g19kcal1.8g0g1.3g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana130g65kcal5.8g3.2g2.8g0.4g
Valittu annoskoko65g33kcal2.9g1.6g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna33g16kcal1.5g0.8g0.7g0.1g
Arvot/100g100g50kcal4.4g2.5g2.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113230