Uunilohi

Laita lohi nahkapuoli alaspäin kannelliseen uunivuokaan.

Kaada öljy kalan päälle, suolaa kevyesti, mausta sitruunapippurilla, ja levitä kalan päälle tuore tilli.

Paista kannen alla uunissa 200 asteessa 30-40min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee5612g10943kcal1049.4g0g757.6g0g
Rypsiöljy 421g3722kcal0g0g420.9g0g
Tilli, tuore 561g168kcal20.7g5.1g4.5g11.8g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g14g24kcal1.1g4.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13216g29714kcal2142.4g19.2g2366.2g23.6g
Valittu annoskoko6608g14857kcal1071.2g9.6g1183.1g11.8g
Annoskoko puolitettuna3304g7429kcal535.6g4.8g591.6g5.9g
Arvot/100g100g225kcal16.2g0.1g17.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265603