Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet1997g457kcal35.9g53.9g49.9g37.9g
Gorgonzola-uusto, annos 50g1498g4853kcal284.6g15g404.4g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml2496g3744kcal49.9g62.4g374.4g0g
Sipuli (kuorittu)499g135kcal6.5g24g1g8.5g
Valkosipuli 150g162kcal11.8g24.4g0.9g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13280g18703kcal777.4g359.4g1661.2g99g
Valittu annoskoko6640g9351kcal388.7g179.7g830.6g49.5g
Annoskoko puolitettuna3320g4676kcal194.4g89.9g415.3g24.8g
Arvot/100g100g141kcal5.9g2.7g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215300