Poronkäristys lapin malliin

Laita valurautapata levylle lämpeämään.

Kuumenna pata ja lisää sitten silava.

Anna silavan ruskistua ja lisää sitten voi ja jäinen liha.

Ruskista liha.

Lisää sipuli, pippuri, suola ja vesi.

Anna lihan hautua hiljalleen poristen.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha2000g2540kcal432g0g90g0g
Voi 40% rasvaa 200g751kcal3.8g4g81.3g0g
Sipuli (kuorittu)1000g270kcal13g48g2g17g
Mustapippuri 48g134kcal5.2g18.4g1.6g12.7g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3200g0kcal0g0g0g0g
Pekoni, raaka (Pirkka), annos 50g360g1008kcal50.4g3.2g86.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13736g9406kcal1008.8g147.2g522.6g59.4g
Valittu annoskoko6868g4703kcal504.4g73.6g261.3g29.7g
Annoskoko puolitettuna3434g2352kcal252.2g36.8g130.7g14.9g
Arvot/100g100g69kcal7.3g1.1g3.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157585