Lohikeitto sunnuntaina

Lisää kalaliemeen muutama laakerin lehti, valko- ja maustepippuri, suikaloidut kasvikset ja kalapalat.

Keitä kypsäksi, lisää kerma, nokare voita ja paljon tilli- ja persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee15g28kcal2.7g0g2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 12g9kcal0.2g1.9g0g0.1g
Porkkana 6.1g2kcal0g0.3g0g0.2g
Palsternakka 3.6g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli 2.9g0.9kcal0g0.1g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl4.9g17kcal0.1g0.1g1.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.5kcal0g0g0.4g0g
Tilli, tuore 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g128kcal6g5.6g8.4g1g
Valittu annoskoko70g64kcal3g2.8g4.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna35g32kcal1.5g1.4g2.1g0.3g
Arvot/100g100g92kcal4.3g4g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101402