Vatkattu puolukkapuuro

Lisää kiehuvaan veteen sokeri, suola ja vähitellen mannasuurimot, sekoita kokoajan ettei tule paakkuja.

Lisää puolukat ja keittele n. 7min.

Anna jäähtyä (vaahtoutuu paremmin kylmänä) ja vatkaa sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Rimppis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5004g0kcal0g0g0g0g
Puolukka1001g340kcal4g68g5g26g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g440g1788kcal0g440.3g0g0g
Mannasuurimo, tummia ja runsaskuituisia (Nalle), annos 40g500g1751kcal60g350.3g11.5g30g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13920g7758kcal128g1717.2g33g112g
Valittu annoskoko6960g3879kcal64g858.6g16.5g56g
Annoskoko puolitettuna3480g1940kcal32g429.3g8.3g28g
Arvot/100g100g56kcal0.9g12.3g0.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191807