Lohikeitto ala sarppa

770g kuorittu peruna
0,8 L vesi
1kalaliemikuutio
8,5dl kevytmaito
443g norjanlohifilettä
1.keitä perunat vedessä, kun potut on kypsiä, kaada liika vesi pois.

2.lisää maito ja kalanpalat.

Keitä kunnes kalat ovat kypsiä
3.lisää ruokakerma, suolaa ja keitä vielä hetki
4.pinnalle silputtua tuoretta tilliä
5.nauti keitosta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Sarppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g0.6g0.5kcal0g0g0g0g
Lohifilee1g2kcal0.2g0g0.1g0g
Kevytmaito (Ingman)1.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi1.8g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1.8g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g9kcal0.6g0.8g0.2g0g
Valittu annoskoko7g5kcal0.3g0.4g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g66kcal4.2g5.6g1.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55625