Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g0.4g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Katkarapu pienet (pirkka)0.7g0.5kcal0.1g0g0g0g
Sipuli, kokonainen 50g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 2.7g2.1kcal0g0.4g0g0g
Lohi1.7g2.8kcal0.3g0g0.2g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g1.4g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14g15kcal1g1g0.6g0g
Valittu annoskoko7g8kcal0.5g0.5g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.3g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g107kcal6.9g6.9g4.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=66274