Sienijauhelihapihvit

Turvota kuivatut sienet vedessä ja maidossa.

Lisää kanttarellikastikejauhe ja korppujauhot.

sekoita jauheliha ja kananmuna sekä sieniseos keskenään ja sekoita hyvin.

Anna turvota 15 min.

Paista pihveiksi rypsiöljyssä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kanttarellikastike, Blå Band, ei valmis (29g)0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3.9g6.5kcal0.7g0g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Korppujauho 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi1.5g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15g18kcal1.6g0.2g1g0g
Valittu annoskoko8g9kcal0.8g0.1g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g5kcal0.4g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g117kcal10.5g1.3g6.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101798