Kirjolohi filee uunissa

Mausta ranskankerma kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Sitten kala vain uuniin 175-200 asteeseen ja anna olla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Ses
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Fraiche, Ingman, 5%1.6g1.3kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kirjolohifile6.3g10kcal1g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g23kcal2.2g0.2g1.6g0g
Valittu annoskoko8g12kcal1.1g0.1g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna4g6kcal0.6g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g148kcal13.9g1.3g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=41876