Ranskalainen kinkku-juustopiirakka

Ota ruistaikina sulamaan.

Pohjan sulaessa sekoita täytteen ainekset.

Levitä ruistaikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada täyte päälle.

Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 25-30 min

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Tuija2010
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kinkkusuikale (Snellman)7g7kcal1.2g0.1g0.2g0g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 15014g55kcal4.1g0.2g4.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu13g16kcal1.4g0g1.1g0g
Paprikajauhe 0.1g0.5kcal0g0g0g0.1g
Creme Fraiche, Ingman, 5%8.4g6.7kcal0.3g0.5g0.4g0g
Ruistaikina Myllyn Paras28g79kcal1.3g8.8g4.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana140g328kcal16.6g19.2g20g3.2g
Valittu annoskoko70g164kcal8.3g9.6g10g1.6g
Annoskoko puolitettuna35g82kcal4.2g4.8g5g0.8g
Arvot/100g100g234kcal11.8g13.7g14.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=164498