Kirjolohi filee uunissa

Mausta ranskankerma kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Sitten kala vain uuniin 175-200 asteeseen ja anna olla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Ses
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Fraiche, Ingman, 5%14g11kcal0.5g0.8g0.7g0g
Kirjolohifile56g93kcal9.4g0g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana141g209kcal19.8g1.6g13.8g0g
Valittu annoskoko70g105kcal9.9g0.8g6.9g0g
Annoskoko puolitettuna35g52kcal5g0.4g3.5g0g
Arvot/100g100g149kcal14.1g1.1g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=41876