Poronkäristys lapin malliin

Laita valurautapata levylle lämpeämään.

Kuumenna pata ja lisää sitten silava.

Anna silavan ruskistua ja lisää sitten voi ja jäinen liha.

Ruskista liha.

Lisää sipuli, pippuri, suola ja vesi.

Anna lihan hautua hiljalleen poristen.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Suopursu54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronliha21g26kcal4.5g0g0.9g0g
Voi 40% rasvaa 2.1g7.8kcal0g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Pekoni, raaka (Pirkka), annos 50g3.7g11kcal0.5g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana143g98kcal10.4g1.4g5.2g0.6g
Valittu annoskoko71g49kcal5.2g0.7g2.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna36g25kcal2.6g0.4g1.3g0.2g
Arvot/100g100g69kcal7.3g1g3.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157585