Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet22g5kcal0.4g0.6g0.5g0.4g
Gorgonzola-uusto, annos 50g16g53kcal3.1g0.2g4.4g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml27g41kcal0.5g0.7g4.1g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g205kcal8.4g4.2g18g1g
Valittu annoskoko73g102kcal4.2g2.1g9g0.5g
Annoskoko puolitettuna36g51kcal2.1g1.1g4.5g0.3g
Arvot/100g100g141kcal5.8g2.9g12.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215300