Lohikeitto ala sarppa

770g kuorittu peruna
0,8 L vesi
1kalaliemikuutio
8,5dl kevytmaito
443g norjanlohifilettä
1.keitä perunat vedessä, kun potut on kypsiä, kaada liika vesi pois.

2.lisää maito ja kalanpalat.

Keitä kunnes kalat ovat kypsiä
3.lisää ruokakerma, suolaa ja keitä vielä hetki
4.pinnalle silputtua tuoretta tilliä
5.nauti keitosta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Sarppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g5.9g5kcal0.1g0.3g0.4g0g
Lohifilee10g20kcal1.9g0g1.4g0g
Kevytmaito (Ingman)20g9kcal0.6g1g0.3g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 18g14kcal0.3g2.8g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g97kcal5.8g8.2g4.2g0.4g
Valittu annoskoko73g48kcal2.9g4.1g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna37g24kcal1.5g2.1g1.1g0.1g
Arvot/100g100g66kcal4g5.6g2.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55625