Fetajuustokuorrutteinen uunilohi

Leikkaa ruodoton lohifilee annospaloiksi ja nosta öljytyyn vuokaan.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Murusta feta ja levitä palojen päälle.

Kypsenna 225 asteessa keskitasolla n. 20 min. Koristele tillillä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohi629g1044kcal105.1g0g69.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 90g204kcal12.6g1.5g16.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g2502kcal235.6g3.8g170.8g0.4g
Valittu annoskoko720g1251kcal117.8g1.9g85.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna360g626kcal58.9g1g42.7g0.1g
Arvot/100g100g174kcal16.4g0.3g11.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300982