Lohikeitto ala sarppa

770g kuorittu peruna
0,8 L vesi
1kalaliemikuutio
8,5dl kevytmaito
443g norjanlohifilettä
1.keitä perunat vedessä, kun potut on kypsiä, kaada liika vesi pois.

2.lisää maito ja kalanpalat.

Keitä kunnes kalat ovat kypsiä
3.lisää ruokakerma, suolaa ja keitä vielä hetki
4.pinnalle silputtua tuoretta tilliä
5.nauti keitosta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 519 grammaa

Sarppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g583g496kcal5.8g26.2g40.8g0g
Lohifilee1033g2014kcal193.2g0g139.5g0g
Kevytmaito (Ingman)1982g912kcal63.4g95.1g29.7g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g7g15kcal1.2g1.2g0.6g0g
Vesi1866g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1796g1367kcal33.8g278.3g3.6g18g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14532g9608kcal594.8g801.6g428.4g36g
Valittu annoskoko7266g4804kcal297.4g400.8g214.2g18g
Annoskoko puolitettuna3633g2402kcal148.7g200.4g107.1g9g
Arvot/100g100g66kcal4.1g5.5g2.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55625