Kirkas kalakeitto

Keitä pilkatut vihannekset kasvisliemessä.

Lisää sei- ja lohipalat, anna lohen nahan antaa makua hetkinen ennen lohikuutioiden leikkaamista.

Lisää kaprikset lopuksi ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 35g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 365g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g92g55kcal1.4g11.9g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.7kcal0.1g1.2g0g0.5g
Seiti pakaste 58g45kcal10.2g0g0.4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow7.6g20kcal0.8g0.8g1.5g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu5.8g4.7kcal0.1g1g0g0.1g
Lohifilee109g213kcal20.5g0g14.8g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro7.3g2.2kcal0.2g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1459g728kcal68.2g36.4g34g5.6g
Valittu annoskoko730g364kcal34.1g18.2g17g2.8g
Annoskoko puolitettuna365g182kcal17.1g9.1g8.5g1.4g
Arvot/100g100g50kcal4.7g2.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113230