Uunilohi

Laitan lohifileen/fileet leivinpaperin päälle uunivuokaan.

Maustan kalan sitruunamehulla, hienolla merisuolalla ja sitruunapippurilla.

Pippurimyllyssä minulla on musta-, puna- ja viherpippuria, siitä muutama kierros lohifileiden päälle, tillisilppua - annan maustua ainakin pari tuntia.

Ennen uuniin laittoa ripottelen lohifileiden päälle vähän korppujauhoa, tai kauranlesettä.

Fileen voi halutessa peittää leivinpaperilla.

Paistan 175 asteisessa uunissa noin 30-45 min, fileen/fileiden koosta riippuen.

Kypsän kalan päälle vielä reilusti tuoretta tillisilppua.

Tarjoan muusin (voisilmällä), tai keitettyjen perunoiden kanssa, halutessa vaikka kanttarellikastiketta.

Lisänä vihreää salaattia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifile6993g11609kcal1167.9g0.7g769.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton350g73kcal1g5.6g0g0.3g
Korppujauho 49g179kcal5.1g36.7g0.5g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14784g23723kcal2348g86g1539.6g5.8g
Valittu annoskoko7392g11862kcal1174g43g769.8g2.9g
Annoskoko puolitettuna3696g5931kcal587g21.5g384.9g1.5g
Arvot/100g100g161kcal15.9g0.6g10.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103165