Peruna porkkana lanttu juttu

Kuori ja pilko vihannekset, perunat kannattaa halkaista neljään veneen muotoiseen osaan, muut vihannekset noin 3cm paksuisiksi paloiksi.

Paista lihanpalat kera sipulin, sipulin voi joko paloa tai silputa, miten haluaa.

Valkosipulia voi laittaa maun mukaan.

Keitä perunoita 10minuuttia, muita vihanneksia 5min (eli sitte ku perunat ollu 5min ni panee loput sekaan)

laita kaikki ainekset oliiviöljyllä siveltyyn uunivuokaan.

Uunissa 175c noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1910 grammaa

Irski
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g16g20kcal3.3g0g0.8g0g
Lanttu12g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g27g16kcal0.4g3.5g0g0.2g
Porkkana 15g4.9kcal0.1g0.8g0g0.4g
Sipuli 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 2g17kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana149g125kcal7.8g10g5.6g1.8g
Valittu annoskoko75g63kcal3.9g5g2.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna37g31kcal2g2.5g1.4g0.5g
Arvot/100g100g84kcal5.2g6.7g3.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=241319