Kalaa rakuunakastikkeessa

Laita pannulle neljäsosa juoksevasta rasvasta, oliiviöljy, vesi ja tomaatti pasta, anna kiehua voimakkaalla lämmöllä 1-2 minuuttia.

Lisää viini ja 4tl kuivattua rakuunaa, neljäsosa juoksevasta rasvasta ja suola ja laske lämpöä.

Keitä vähän pidempään ja sitten lisää paloiteltu kala.

Keitä 2-3 minuuttia, käännä kalat ja keitä sama aika toisin päin.

Lisää loput juoksevasta rasvasta ja kerma, anna lämmetä muttei kiehua.

Tarkista suolaisuus ja lisää ripaus valkopippuria.

Tarjoa leivän ja kuivan elsassilaisen viinin kanssa.

Tähän reseptiin sopivat kaikki valkoiset kalat seistä siikaan ne.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska4259g3237kcal736.7g0g29.8g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl501g3607kcal0g1g400.8g0g
Oliiviöljy 135g1196kcal0g0g135.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka251g205kcal8.5g47.6g2.5g2.5g
Vesi, vesijohtovesi 501g0kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 752g515kcal2.3g4.5g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)1002g802kcal10g45.1g70.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14800g19125kcal1515g196.4g1277g5g
Valittu annoskoko7400g9562kcal757.5g98.2g638.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna3700g4781kcal378.8g49.1g319.3g1.3g
Arvot/100g100g129kcal10.2g1.3g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175888