Mimpun lohi-katkarapu-perunasalaatti

Herkullinen proteiinipitoinen ruoka täynnä hyviä rasvoja.

Keitä perunat, lohko kuutioiksi.

Anna katkarapujen sulaa.

Pilko ja sekoita ainekset.

Mausta teelusikallisella sitruunapippuria ja lorauksella limemehua.

Ruohosipuli koristaa kivasti.

Jättämällä perunan pois, tulee möhnästä herkullinen täyte esim.

rieskoihin tai uuniperunaan tms.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 531 grammaa

Mimppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sinihomejuusto, Pirkka 125g434g1454kcal95.5g1.3g121.5g0g
Katkarapu pienet (pirkka)700g462kcal105g0g4.9g0g
Sipuli, kokonainen 50g350g95kcal4.6g16.8g0.7g2.5g
Peruna, uusi, keitetty, suolaa 2800g2168kcal47g448.6g5.6g28g
Lohi1750g2905kcal292.3g0g192.5g0g
Kermaviili (Ingman), annos 100g1400g840kcal44.8g99.4g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14868g15846kcal1178.4g1132.2g706.4g61g
Valittu annoskoko7434g7923kcal589.2g566.1g353.2g30.5g
Annoskoko puolitettuna3717g3962kcal294.6g283.1g176.6g15.3g
Arvot/100g100g107kcal7.9g7.6g4.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=66274