Sieni-gorgonzolapasta

Paista sipulit pannulla.

Lisää viipaloidut sienet ja ruskista kunnes neste irtoaa sienistä.

Lisää kerma, ja sekoita kunnes on kiehumispisteessä.

Lisää gorgonzola, anna sen sulaa kastikkeeseen.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Sannuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sienet225g51kcal4g6.1g5.6g4.3g
Gorgonzola-uusto, annos 50g169g546kcal32g1.7g45.5g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml281g421kcal5.6g7g42.1g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Valkosipuli 17g18kcal1.3g2.7g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1494g2104kcal87.2g40.4g186.8g11.4g
Valittu annoskoko747g1052kcal43.6g20.2g93.4g5.7g
Annoskoko puolitettuna374g526kcal21.8g10.1g46.7g2.9g
Arvot/100g100g141kcal5.8g2.7g12.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215300