Kirjolohi filee uunissa

Mausta ranskankerma kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Sitten kala vain uuniin 175-200 asteeseen ja anna olla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Ses
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Fraiche, Ingman, 5%150g120kcal4.8g9g7.5g0g
Kirjolohifile600g996kcal100.2g0.1g66g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1500g2232kcal210g18.2g147g0g
Valittu annoskoko750g1116kcal105g9.1g73.5g0g
Annoskoko puolitettuna375g558kcal52.5g4.6g36.8g0g
Arvot/100g100g149kcal14g1.2g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=41876